OVER ONS

Ervaring op alle vlakken

Zelf jaren ervaring opgedaan als uitvoerder, werkvoorbereider, directievoerder en toezichthouder bij een wegenbouwer en later bij een ingenieursbureau. Met al deze ervaringen besloot Gerd Heijmans om als zelfstandige te gaan opereren. Al deze contacten vormden de basis voor Heijmans Support. In bijna 20 jaar een enorm groot netwerk voor opdrachtgevers én zelfstandigen uitgebouwd.


Efficiënte wisselwerking

Hier kruisen de paden van opdrachtgevers, ZZP’ers en freelancers elkaar en dat betekent een directe wisselwerking tussen vraag en aanbod. Heijmans Support biedt een enorme databank waardoor specialisten op functie, ervaring en postcode geselecteerd kunnen worden. Een netwerk met meer dan 40.000 LinkedIn contacten en een mailbestand met meer dan 40.000 e-mail adressen geeft flinke exposure. Met al deze ervaringen besloot Gerd Heijmans om als zelfstandige te gaan opereren. Al deze contacten vormden de basis voor Heijmans Support. In bijna 20 jaar een enorm groot netwerk voor opdrachtgevers én zelfstandigen uitgebouwd.


Talloze vakgebieden

Heijmans Support detacheert vanuit Amsterdam en ’s-Hertogenbosch professionals op talloze vakgebieden, met het accent op bouwkunde, civiele techniek, bos-, groen- en cultuurtechniek, milieutechniek, elektrotechniek, ruimtelijke ordening en planologie, installatietechniek, werktuigbouw en infratechniek.


Win-win

Opdrachtgevers zijn goed uit door de schakel detacheringsbureau over te slaan. De ZZP’ers profiteren van de extra marktcontacten en scheppen een grotere kans op werk. Wij selecteren vakkundig kandidaten met kennis van zaken, de gevraagde ervaring op zak én hart voor het werk. De bedrijven ontvangen via het netwerk rechtstreeks de offertes. De opdrachtgevers maken zelf hun keuze. Detacheringsbureaus rekenen daarnaast flinke marges.


CONTACT

Telefoon

085 877 23 19

REFERENTIES


PARTNERS